Grazia's Reality-tv special ligt nu in de winkel!

Yay!
Grazia's Reality-tv special ligt nu in de winkel!

Good morning! Grazia's Reality-tv special ligt eindelijk in de winkel en Kylie Jenner siert de cover.

Deze week: 

* Met de verkoop van Kylie Cosmetics toont Kylie Jenner (22) zich niet alleen een dijk van een zakenvrouw, ze laat ook zien dat ze de status van reality ster definitief is ontgroeid.
* Het schandaal rond prins Andrew grijpt volop om zich heen binnen de Britse paleismuren. Wie sleept het aan Epstein gelinkte enfant terrible allemaal mee in zijn val?
* Omdat die decembermaand al duur genoeg is, wil je ook niet nog eens kapitalen uitgeven aan party outfits. Grazia shopt de feestelijkste items voor minder dan 50 euro.
Rossana Kluivert heeft nóg een roerig jaar achter de rug, nadat ze in 2018 al voor de tweede keer kanker kreeg. Op de valreep van 2019 werd haar Kluivert Dog Rescue Foundation door tv-programma Opgelicht?! onder vuur genomen.
* Het mooiste wat Temptation VIPS Channah Koerten en Quentin Jarrett opleverde? Hun zoon Tiger! Al bleek zij al vóór de opnames zwanger en moesten ze de realityserie vroegtijdig verlaten.
* Ze wonnen de eerste editie van Love Island. De Nederlandse Denzel Slager en de Vlaamse Aleksandra Jakobczyk kwamen smoorverliefd de villa uit. Overleeft hun liefde ook in de echte wereld?
* Het leukste setje dat de tweede Love Island heeft opgeleverd, zijn Fridjof Mac’ McAdam en Luca Derin. Geen romance, maar een bromance, die ook voortleeft nu ze de zomerse villa uit zijn.
* Met haar zus Sharon vormde Esmee Ipema de ‘terror twins’ van Ex on the Beach All Stars, maar een ruzie haalde de tweeling uit elkaar. Esmee is nu druk bezig om haar solocarrière op te zetten.
* Ze zijn het koningskoppel van de realityshows. Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald deden twee keer mee aan Temptation Island (VIPS), maar kwamen daar met gemengde gevoelens uit.
* Het 20e seizoen van Expeditie Robinson zat vol gekonkel en bondjes. Aan de vooravond van de grande finale blikken we terug met drie Robinson-mannen: tv-kok Hugo Kennis (33), zanger Thomas Berge (29) en 3FM dj Frank van der Lende (30).​​​​​​​
* Als er iets is waar we deze feestdagen blij van worden – of anderen graag blij mee maken – zijn het wel beauty gifts. Van luxepoes tot eco-lover, Grazia zet de toppers voor je op een rij.
* De laatste keer: 'Toen hij z’n broek uit- deed, wilde ik niet meer’

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.​​​​​​​

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9af728a5a1d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });