Met deze truc kun je nóg meer kerstfilms kijken op Netflix

Aha!
Met deze truc kun je nóg meer kerstfilms kijken op Netflix

Kerstvakantie, de perfecte tijd voor kerstfilms en bingewatchen op Netflix! Dus ja, op een gegeven moment heb je alle kerstfilms en series die je wilde zien wel gekeken.

Truc

Dat is voorlopig verleden tijd, want met déze truc kan je ook alles van de Amerikaanse Netflix kijken: schakel een VPN in. Met een VPN-verbinding kun je doen alsof je vanaf een andere locatie op internet zit. Klein beetje cheaten dus, maar wél veel meer films!

Server

Verbind je bijvoorbeeld met een server in New York, dan denkt Netflix ook dat je in The Big Apple bent. En dan kun je dus weer even vooruit met kerstfilms en series die je gebinged móét hebben, want het aanbod op Netflix is in de Verenigde Staten veel groter!

Er zijn trouwens super veel verschillende aanbieden voor een VPN-dienst. Dus mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan moet je dit overzicht met beste VPN providers even checken. Waar wacht je nog op, tijd om al die ongekeken films te bingen!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f971dec72dc1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });