Love Islands Alicia reageert op geruchten rondom romance met Luca

Hmm...

Lees ook

Zo'n twee weken geleden verbraken Love Islands Alicia en Nick hun kortstondige romance. De twee besloten om op vriendschappelijke wijze verder te gaan en lijken gewoon nog met elkaar door één deur te kunnen. Voordat Alicia met Nick date, leek ze echter hoteldebotel met Luca. Volgers van Alicia vragen zich af hoe het nu tussen haar en voormalig Love Islandpartners Nick en Luca zit.

Uitleg

In een Q&A op haar Instagram Stories vertelt Alicia uitgebreid over de situatie tussen haar en haar voormalige love birds. "Nick en ik hebben twee weken geleden officieel bekendgemaakt dat het er voor ons niet in zit", begint Alicia haar verhaal.

Lees ook: Het broertje van Love Islands Alicia lijkt sprekend op zijn zus

Verschillen

Nick en Alicia bleken eenmaal terug in Nederland toch niet meer zo goed bij elkaar te passen. "We merkten dat ons leven buiten de villa te veel van elkaar verschilde, waardoor het niet werkte. Een relatie hebben we dus niet, vrienden blijven we zeker! Verder blijf ik het nog steeds een top jongen vinden en ben ik blij dat ik mijn liefdesavontuur in de villa met hem heb kunnen beleven", vertelt Alicia.

Met Luca kan Alicia ook nog steeds goed overweg. "Luca en ik zijn ook gewoon vrienden. Ik zie ook niet voor me dat wij een relatie zullen krijgen. Ik vond hem beter passen bij een ander! Maar dat neemt niet weg dat ik het een leuke en vooral hele grappige jongen vind. High five for that fabri! En misschien ook nog een dikke slagroomtaart in je gezicht", grapt Alicia.

Bron & Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook