Meghan Markle ging undercover en dit is waarom

Ha!
Meghan Markle ging undercover en dit is waarom

Wat te doen als je een royal bent die graag aan vrijwilligerswerk doet? Een baseball cap dragen en schuin naar beneden kijken als er een foto wordt gemaakt, moet Meghan Markle gedacht hebben.

Undercover

De hertogin wilde niet alle aandacht naar zich toe trekken en ging dus incognito tijdens haar vrijwilligerswerk bij het non-profit community centre in St. Felix Centre in Toronto.

Lees ook: Zien: Meghan Markle blijkt enorm zangtalent

Vrijwilligerswerk

De hertogin staat er om bekend dat ze al heel lang aan vrijwilligerswerk doet. Ook voordat ze een royal werd. Nu ze lid is van de Britse koninklijke familie trekt ze helemaal veel aandacht naar zich toe, dus om de media van zich af te houden, besloot ze het dit keer wat anoniemer aan te pakken.

De foto is nooit eerder vertoond en de organisatie deelde de foto dan ook, nadat Prins Harry en zijn lief bekend hadden gemaakt de organisatie op te nemen in de twaalf goede doelen. Deze geven ze in de aanloop van de feestdagen extra aandacht.

Donaties

Meghan doneerde tijdens haar acteer-carrière bij Suits ook vaak al eten aan het St. Felix Centre. Zo bracht ze een keer overgebleven eten mee van de set (kalkoenen en bijgerechten), waarvan wel honderd mensen konden eten. Good job, Meg!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door St. Felix Centre (@st.felixcentre) op

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b108e1d89b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });