Bridget Maasland is woedend en eist schadevergoeding

Oei...

Lees ook

Bridget Maasland wil een schadevergoeding van 7500 euro van weekblad Privé voor het plaatsen van een volgens haar onjuist artikel. Vanochtend stapte ze met André aan haar zijde naar de rechtbank.

Sensatieverhaal

Privé meldde recent dat de presentatrice en de zanger, sinds vorige maand officieel een setje, het vijf jaar geleden al op de bruiloft van Patty Brard erg gezellig met elkaar hadden. Volgens Bridget klopt er niets van de roddel.

Haar advocaat Royce de Vries noemt het in de rechtbank een "sensatieverhaal". "Het verhaal is misschien smeuïg, maar zonder bronnen. Hoe betrouwbaar is dit?", aldus haar advocaat. Ook stelde hij dat er geen hoor en wederhoor is gepleegd.

Lees ook: Rachel Hazes over band met nieuwe schoondochter Bridget Maasland

Discussie

De advocaat van Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds stelt dat een vordering onrechtmatig is omdat drie bronnen met naam en toenaam een schriftelijke verklaring hebben gegeven. Volgens hem zijn er in totaal twaalf bronnen die André en Bridget hebben gespot op het huwelijk.

Daarnaast zei zijn advocaat dat de stappen richting Privé en De Telegraaf willekeurig lijken omdat ook het weekblad Weekend het verhaal zou hebben gepubliceerd. Prive's advocaat beweert daarnaast dat Bridget hem – en Weekend – destijds zelf heeft gevraagd het verhaal niet te publiceren en duurde het daarom zo lang voordat het alsnog werd gebracht.

André lag onlangs zelf ook al in de clinch met Privé over een foto van zijn zoontje op de omslag van het blad. Die kwestie werd gisteren afgehandeld na excuses van het blad en een vergoeding aan een dierenasiel op Bonaire.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook