Rachel Hazes openhartig over ‘verslechterde’ band met dochter Roxeanne

Dus zo zit het.

Lees ook

Volgens weekblad Weekend zouden Rachel Hazes en dochter Roxeanne elkaar al een tijdje niet meer spreken. Rachel reageert nu voor het eerst op die geruchten en vertelt echter dat daar niks van waar is. Zij en Roxeanne zouden gewoon nog contact hebben.

Band

Buurtbewoners zouden Roxeanne al een tijdje niet meer bij haar moeder hebben langs zien gaan. Er werd daarom gespeculeerd dat Roxeanne en haar moeder elkaar niet meer zouden spreken. De zangeres wilde er destijds geen woorden aan vuil maken, maar moeder Rachel vertelt nu dat er niks van die geruchten klopt.

Lees ook: Rachel Hazes reageert op pittige uitspraken zoon André

Contact

In een interview met weekblad Weekend vertelt Rachel dat het nu juist hartstikke goed tussen haar en haar dochter gaat. ”Goed, dat gaat hartstikke goed", vertelt Rachel. De twee wonen praktisch naast elkaar en lijken regelmatig bij elkaar over de vloer te komen.

"Ik ben er altijd, ik neem zelf geen afstand. We wonen naast elkaar, maar Rox bepaalt wanneer zij naar boven komt en wanneer zij de kleine brengt. Rox moet doen wat ze wil, ik laat mijn kinderen vrij", aldus Rachel.

Bron: Weekend | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook