Kim Kardashian sleept arts voor de rechter

Oh no...

Lees ook

Een arts die beelden van Kim Kardashian gebruikt om zogenaamde vampire facials aan te prijzen, wordt aangeklaagd door de realityster. Kim laat weten nooit toestemming te hebben gegeven voor het gebruik van haar foto's, en zegt bovendien de behandeling helemaal niet aan te raden.

Verwijderen

E! wist de hand te leggen op de rechtbankpapieren die de 39-jarige heeft ingediend.

Daarin stellen haar advocaten dat ze de arts in eerste instantie rechtstreeks heeft gevraagd haar foto's van zijn website te verwijderen. Dat weigerde deze dokter niet alleen, hij eiste ook dat Kim hèm betaalde.

Lees ook: Zien: Kim Kardashian schittert met kids in nieuwe videoclip Kanye West

Reactie

In een reactie aan E! stelt de arts dat hij het copyright heeft op de term 'vampire facial', en dat Kim de behandeling zo heeft genoemd in realityshow Keeping Up with the Kardashians.

In 2013 was in spin-off Kourtney & Kim Take Miami te zien hoe Kim een dergelijke behandeling, waarbij bloed wordt afgenomen, behandeld en weer ingespoten, onderging. Een paar jaar later liet de realityster op haar website weten dat ze spijt had van de vampire facial en het nooit meer zou doen, omdat ze de behandeling te heftig en pijnlijk vond.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook