Zo hebben Janice Blok en Donny Roelvink elkaar ontmoet

Ahw!

Lees ook

Al enige tijd werd gespeculeerd dat Donny Roelvink en vlogger Janice Blok een setje zijn. In een Q&A op Janice haar Instagram geven de twee eindelijk antwoord op die veelgestelde vraag én vertellen ze hoe ze elkaar hebben leren kennen.

Relatie

De twee trappen de video maar meteen af met het heugelijke nieuws ook daadwerkelijk een setje te zijn. Hoe ze elkaar dan hebben leren kennen? "Ja, dat is natuurlijk hilarisch", begint Janice te vertellen.

Lees ook: Donny Roelvink laat mega tattoo zetten

Instagram

Donny springt in en vertelt: "Nou, Janice heeft mij een DM gestuurd. Ze is gewoon in mijn DM geslided. Ik zat dus in mijn inbox te kijken, want ik kijk altijd even wat er tussen staat. Op een gegeven moment zag ik Janice haar naam voorbijkomen en toen dacht ik: 'Huh wie is dat dan, zoooooo hé, die is echt heel knap! Laat ik hier maar eens mee aan de praat gaan'", vertelt Donny.

Janice vertelt dat Donny een hele grappige video had gemaakt en dat ze daar op gereageerd had. "Het was echt geen versiertruc, het was gewoon een hele grappige video! Normaal gesproken stuur ik niet gauw iemand een berichtje, maar deze keer dus wel. Ik denk dat hij ook echt binnen twee seconde reageerde", aldus Janice.

Date

Na een tijdje met elkaar gepraat te hebben besloten te twee om af te spreken. En niet zomaar op een plek, want hun eerste date was op een festival! "Toen zijn we helemaal uit onze plaat gegaan", aldus Donny. How cute!

Bron & Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook