Expeditie Robinson’s Eva doet opmerkelijke onthulling over Shary-An

Oei.

Lees ook

Ondanks dat Eva Koreman en Shary-An beste vriendinnen waren op het eiland, doet Eva toch een belangrijke onthulling over haar Expeditie Robinson-verloofde.

Valsspeler

Eva vertelt tijdens Robinson Confessions niet alleen over haar exit, maar ook over het meest onbetrouwbare expeditielid op het eiland.

"Het meest onbetrouwbaar was mijn grote liefde Shary-An. Niet voor mij persoonlijk, want voor mij heeft ze altijd goed gezorgd. Maar die heeft wel veel trucjes uitgehaald", onthult de Radio-dj.

Lees ook: Expeditie Robinson's Eva doet zeer schokkende onthulling over laatste proef

Shary-An

Shary-An kreeg de laatste tijd behoorlijk veel haatreacties, omdat ze vals zou spelen. Zo keek ze in de tas van Akwasi om te kijken hoeveel stemmen hij nog had, en zag iedereen in de aflevering van afgelopen zondag dat ze de rekensom afkeek van een medekandidaat.

"Ik vind dat heel erg. Ik vind het niet echt eerlijk en heel kortzichtig. Ze is echt een prachtig, mooi mens. Dat zijn dingen die je niet te zien krijgt. Dan breekt echt mijn hart als ik zie wat zij op haar dak krijgt. Ik ben daar wel van geschrokken", aldus Eva over haar Expeditie-maatje.

Bron: RTL nieuws | Beeld: Expeditie Robinson, RTL Boulevard

Laatste nieuws

Zie ook