Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

Jouw week volgens de sterren!

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december

Vooral wanneer je naar feestjes of kerstborrels op je werk gaat, wordt het super gezellig. Je ontmoet inspirerende nieuwe mensen en je hebt positieve gesprekken. Daar laad je lekker van op. Zorg dus steeds weer voor een spetterende look.

STEENBOK 22 december – 20 januari

De komende weken zijn rijkelijk gevuld. Toch weet jij daar prima mee om te gaan. Je maakt een gedegen planning en werkt alles rustig af. Op die manier kun je ook nog genieten van alle toffe dingen die op het programma staan.

WATERMAN 21 januari – 19 februari

Tijdens de feestdagen is het niet altijd even gezellig tussen jou en je lief. Omdat jullie veel op elkaars lip zitten, rijzen er geregeld irritaties. Het is belangrijk om elkaar de ruimte te geven. Trek je daarnaast af en toe even terug.

VISSEN 20 februari – 20 maart

Hoewel de laatste weken van het jaar erg hectisch kunnen zijn, geniet je er dit keer enorm van. Dat komt omdat alles naar wens verloopt en het tijdens de Kerst enorm gezellig wordt. Je kunt nu ontzettend genieten van vrienden en familie.

RAM 21 maart – 20 april

Je hebt de neiging om te veel hooi op je vork te nemen en jezelf te druk te maken over de feestdagen. Dat put je volledig uit. Niemand dwingt je hier toe, dus je doet het toch echt zelf. Probeer dat op tijd in te zien.

STIER 21 april – 21 mei

Financieel ziet het er tiptop voor je uit zo tegen het einde van het jaar. Dat stelt je in staat om lekker te shoppen en te zorgen voor een luxe (kerst)diner of mooie cadeaus voor jezelf of je dierbaren. Dit wordt oprecht genieten!

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni

Terwijl iedereen zich druk maakt of zich in duizend bochten wringt voor en tijdens de feestdagen, blijf jij opvallend rustig. Je laat alles een beetje over je heenkomen en doet niet meer dan nodig. Dat maakt het allemaal super relaxt en dat is fijn.

KREEFT 22 juni – 22 juli

Je wil het altijd zo goed doen voor iedereen dat je jezelf volledig voorbij kunt lopen. Je wil de perfecte cadeaus scoren en een gelikt kerstdiner bereiden. Dat zorgt voor de nodige stress. Niemand eist dit van je, dus relax een beetje.

LEEUW 23 juli – 23 augustus

Je wordt een beetje kriegelig van de naderende feestdagen. Je ziet er zelfs een beetje tegenop. Je hebt niet altijd zin in de verplichtingen en al het werk dat erbij komt kijken. Probeer er wat meer je eigen draai aan te geven.

MAAGD 24 augustus – 22 september

Hoewel de laatste weken van het jaar druk en hectisch zijn, weet jij er goed mee te dealen. Je houdt wel van wat levendigheid en druk. Het helpt je om lekker bezig te blijven. Toch mag je soms best wel wat hulp inschakelen.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober

Helaas daalt je energielevel enorm zo tegen de Kerst. Daardoor kun je niet echt genieten van de feestdagen en je dierbaren. Zorg dat je weer snel opknapt, door goed voor jezelf te zorgen. Rust voldoende en eet gezond en gevarieerd.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november

Niet alles verloopt volgens plan deze laatste weken van het jaar en daar baal je stiekem behoorlijk van. Je had alles zo goed voor jezelf op een rijtje gezet en geregeld, maar je hebt nu eenmaal ook met anderen te maken.

Tekst: Esther van Heerebeek

Laatste nieuws