Kijkers niet te spreken over tweede aflevering Dancing On Ice

Aardig wat kritiek...

Lees ook

Afgelopen zaterdag konden kijkers alweer genieten van de tweede aflevering van Dancing On Ice. Hoewel fans massaal klapten voor hun favoriete BN'ers, was de jury wat minder te spreken over alle acts

Zuur

De jury van Dancing On Ice was volgens kijkers erg 'zuur', en veel te streng. "Verschrikkelijk, die Joan. Moet die vrouw echt? Er zullen toch wel minder verzuurde experts te vinden zijn, die wel weten wat objectiviteit is?", reageerde een fan op Twitter.

Lees ook: Deze sterren doen allemaal mee aan Dancing On Ice

Kritiek

De jury van het programma, bestaande uit Joan Haanappel, Marc Frono en Ruben Reus, – drie juryleden met aardig wat ervaring op schaats- en dansgebied, krijgen het er dan ook flink van langs op social media.

"Die Joan past haar persoonlijkheid aan aan de temperatuur van het ijs.." en "Kunnen ze een nieuwe jury aan laten rukken bij Dancing On Ice, wat een azijn zeikers zeg…", zijn slechts twee van de vele kritische comments.

Toch zorgde de strenge jury niet voor een daling van de kijkcijfers, want er keken zaterdagavond maar liefst 703.000 mensen naar het programma.

Bron: Superguide | Beeld: Dancing On Ice, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook