Humberto Tan mikpunt van spot na delen naaktfoto

Ai...

Humberto Tan plaatste een foto met ontbloot bovenlijf op Instagram en is direct het mikpunt van spot. BN'ers en fans gaan los met reacties.

Foto

De presentator deelt een pikant kiekje op Instagram. "Soms komt er in mijn fotoarchief ineens een beeld naar voren waarvan ik dus niets meer weet. Ik weet niet meer wie de fotograaf is, ik weet niet meer waar of waarom de foto gemaakt is en ik weet ook niet meer wanneer de foto gemaakt is…", schrijft hij erbij.

Lees ook: Flinke tegenslag voor vrouw Humberto Tan

Reacties

Vervolgens vraagt de presentator zijn volgers om hulp. "Misschien weet één van jullie het wél. En anders verzin je er gewoon een toepasselijk verhaal bij", aldus Humberto. En daar weten een hoop mensen wel raad mee. Onder andere collega's Gordon en John Wiliams reageren met hilarische comments.

Maar naast grapjes zijn er ook dingen te lezen waar hij niet echt om kan lachen. "Waarschijnlijk voor je Tinder-profiel", schrijft iemand die doelt op het vreemdgaanschandaal van de presentator.

En "IJDELTUIT!", schrijft iemand anders waarop Humberto beledigd reageert. "U hoeft hier niet te kijken hè… Maar ter info: op Instagram plaatsen mensen heel vaak foto’s van zichzelf. Dan weet u het alvast… U gaat nog heel veel ijdeltuiten tegenkomen", schrijft hij terug.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws