Grappig: zo won prins William Kate voor zich

Heel grappig en lief tegelijk!

Prins William en Kate leerden elkaar kennen op de universiteit van St Andrews in Schotland. En enkel prins zijn was zeker niet genoeg voor Kate, want William moest flink zijn best doen om zijn vrouw voor zich te winnen.

Keuken

In het tv-programma A Berry Royal Christmas was het stel op bezoek bij de Britse baklegende Mary Berry en hier onthult de hertogin hoe William dit precies deed.

"Op de universiteit kookte hij heel vaak voor me. Ik denk dat hij indruk op me wilde maken! Dingen als bolognesesaus et cetera. Ook nu staat hij nog af en toe in de keuken. Hij is heel goed in het maken van ontbijtjes!", vertelt de hertogin.

Lees ook: Cute! Dit koosnaampje hebben prins George en prinses Charlotte voor hun vader

Kate

Nu is het vooral Kate die de maaltijd voor haar rekening neemt. En dat is maar goed ook, want blijkbaar is William nu niet meer zo goed in koken. "Ik kan thee maken, maar in koken ben ik niet zo goed. Catherine is degene die kookt, niet ik", aldus de prins.

In de show doet het stel nog een onthulling, want blijkbaar was één van de eerste woordjes van de kleine Louis 'Mary' en zou hij haar zeker herkennen in het echt. "De kookboeken staan precies op zijn ooghoogte in de kast. En de kinderen zijn allemaal enorm gefascineerd door gezichten, en jouw gezicht staat op al je kookboeken", vertellen ze lachend.

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws