Oei: HNTM blundert met uitslag finale

Aahw...

Lees ook

Gisteren was het dan ein-de-lijk zover; de langverwachte finale van Holland's Next Top Model. Maar oplettende kijkers wisten daarvoor al wie er ging winnen…

Spoiler

Fans werden in de voorgaande weken keer op keer teleurgesteld met invulafleveringen en hadden daarom gehoopt op een spectaculaire finale. Wat ze niet hadden verwacht, was dat de uitslag al eerder dan de uitzending online zou staan. De finale werd niet live uitgezonden, waardoor je al vóór de uitzending op Wikipedia kon zien dat Marcus de winnaar van Holland's Next Top Model 2019 is geworden.

Lees ook: Grote teleurstelling voor Holland's Next Top Model-kijkers

Reacties

Ook de uitzending zelf viel volgens kijkers tegen. "Pfffooee.. Holland's Next Top Model is er erg op achteruit gegaan. Ik vond het vroeger zo leuk met die meiden die meededen, die waren ook wat volwassener. Toen had je nog Anouk Smulders én een echte leuke & spannende LIVE finale!", reageert een teleurgestelde fan op Twitter.

Desondanks zijn kijkers wel tevreden over de uitkomst. "Lekker handig dat op Wikipedia de winnaar al bekend is gemaakt. Ben niet teleurgesteld in de winnaar, wel dat het gespoild is."

Bron & Beeld: Twitter, HNTM

Laatste nieuws

Zie ook