What? Love Island-Martin heeft relatie met deze EOTB-deelneemster

Heel verrassend!

Lees ook

Love Island's Martin heeft blijkbaar toch een relatie met Yasmine uit Ex on the Beach. En dat onthult niemand minder dan Martins ex, Sebastiana.

Yasmine

In een Q&A op Instagram beantwoordt Sebastiana enkele vragen. Wanneer iemand vraagt wat zij van de relatie van Martin en Yasmine vindt, geeft ze een verrassend positief antwoord. "Ik wens hem super veel geluk samen. Ik ben niet bitter. Onze relatie was gewoon niet voortbestemd. En ik hoop voor hem dat hij gevonden heeft wat hij zocht", schrijft ze.

Lees ook: Love Islands Sebastiana vertelt échte reden achter breuk met Martin

Relatie

Ook vertelt de brunette dat ze niet jaloers is, omdat de relatie met Martin buiten Love Island niet meer leuk was en ze dit hoofdstuk al lang afgesloten heeft. De ruzie die het stel uitvocht op social media na hun breuk is bekoeld, want ze gunt haar ex inmiddels het beste.

Een tijdje geleden ontstond de nodige ophef tussen Martin en Sebastiana, omdat zij ruzie kreeg met Yasmine. De EOTB-ster zou namelijk teveel om gaan met Sebastiana's ex. Dit leek eerst om een vriendschap te gaan, maar niets is dus minder waar.


Bron: Love Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook