Zo gaat het nu met de broer van Mary-Kate en Ashley Olsen

Wow!

Lees ook

Kom je uit de jaren '90? Dan ben jij vast opgegroeid met Mary-Kate en Ashley Olsen! Na Full House domineerden ze de film-industrie en leefden ze je meisjesdroom. Maar ken je hun broer Trent Olsen ook nog?

Zussen

Hoewel je ze toen bijna niet uit elkaar kon houden, lijken de zussen nu veel minder op elkaar. Plastic fantastic? Toch waren deze meiden niet de enigen uit de beroemde Olsen-familie.

Zo kennen we zus inmiddels Elizabeth allemaal, maar ken je ook nog hun brother-for-sale Trent Olsen? Hij verscheen namelijk regelmatig in hun films, maar wat doet hij nu eigenlijk?

Lees ook: OMG: déze Olsen Twins-film komt naar Netflix

Trent

De nu 35-jarige Olsen-broer verscheen voor het eerst in één van de films van de tweeling, waarin de meiden hem probeerden te verkopen voor 50 cent. Maar wat doet hij nu? Hij is, net als al zijn zussen, nog steeds actief in de entertainment-wereld. Hij maakte de universiteit af en startte en carrière als schrijver voor verschillende mediaproducties. Daarnaast is hij uitgever van komische boeken en organiseert hij verschillende evenementen. Een echte duizendpoot dus!

Beeld: Olsen Twins, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook