Hilarisch: jongen verkleed als moeder doet rijexamen voor haar

Hilarisch en heftig tegelijkertijd.

Lees ook

Praktijkexamen doen kan lastig zijn. Zakken is natuurlijk erg vervelend en meerdere keren al helemaal. Een Braziliaanse jongen besloot het heft in eigen handen te nemen en zijn moeder 'even' te helpen.

Zoon

De zoon ging als zijn moeder verkleed en deed voor haar het rijexamen. Zijn moeder had dit namelijk al drie keer tevergeefs geprobeerd en kreeg de rij-skills maar niet onder de knie.

Voor de gelegenheid waande de jongen zich in een prachtige outfit, ging hij in de weer met make-upkwasten en lakte hij zijn nagels in een passende kleur. Kortom: hij/zij was er helemaal klaar voor.

Lees ook: Hilarisch: vader neemt social media van dochter over

Examen

De rij-examinator was dan ook aardig onder de indruk van de look. Alleen niet op de manier zoals moeder en zoon voor ogen hadden.

"Zijn vermomming was in eerste instantie niet ongewoon, omdat ik net klaar was met het testen van mijn vijfde kandidaat en dus een beetje afgeleid was", begint de examinator zijn verhaal. "Toen ik echter in de auto stapte en ging zitten naast wie ik dacht dat de bestuurder was, besefte ik al snel dat dit een man was, gekleed als een vrouw", voegt hij hieraan toe.

De zoon wordt aangeklaagd door identiteitsfraude en is voorlopig op borgtocht vrijgelaten. Helaas dus nog steeds geen rijbewijs. Wel een 10 voor de effort, want zeg nou eerlijk… Het is ook wel een beetje grappig, toch?

Bekijk hier de beelden.

Bron: FHM | Beeld: Mean Girls

Laatste nieuws

Zie ook