De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Yay!

Lees ook

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Nikkie Plessen siert de cover.

Deze week

* William, Kate en de andere Windsors zitten dit jaar zónder Harry, Meghan en Archie aan de kerstdis. Dat scheelt geruzie, maar stemt somber voor de toekomst van het Britse koningshuis.
* Rihanna (31) is volgens critici de ster van het jaar. En zelfs van het decennium. Maar al haar succes in de muziek-, mode- en beautywereld heeft een prijs: de balans tussen werk en privé is zoek.
* 2019 was haar eerste complete jaar als moeder, en dat was behoorlijk pittig voor voormalig hockeyster Naomi van As (36). "Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest."
* Gwen van Poorten (30) besteedde in 2019 veel tijd aan haar eigen bedrijf en aan haar nieuwe YouTube-serie. Daarnaast reisde ze veel, óók als ambassadeur voor Free A Girl. Ze is net terug uit Laos en Thailand waar ze de kinderprostitutie aan de kaak stelde.
* Hans Klok (50) is terug in Las Vegas met zijn eigen show. Grazia’s Charissa zocht hem op in zijn residentie Hotel Excalibur. “Ik ben weer bij de basis. Zonder Pamela Anderson en die negentig andere medewerkers.”
* Haar imperium is net uitgebouwd met NIKKIE SKIWEAR. Nikkie: "Het enige wat ik altijd van een ander merk droeg, was skikleding." In Val Thorens legt Grazia haar acht quotes voor. Herkent ze haar eigen uitspraken?
* De horrorboerderij, het Songfestival, klimaatprotesten… We moeten éven bijkomen van 2019. Grazia vroeg zes journalisten: welke gebeurtenis maakte op jou de meeste indruk?
* Fashion: Het leven is een feestje, en dat vier je met champagne en glitters. Heel veel glitters.
* Wake-upcall: "Door opa Huib was ik weer dankbaar voor wat ik had."
* De laatste keer: "Hij zat op een stoel in de hoek toe te kijken’'

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.

Laatste nieuws

Zie ook