Het ene ding wat je niet is opgevallen aan de kerstkaart van Kim Kardashian

Uhm?

Lees ook

Hoewel de kerstkaart van het gezin van Kim Kardashian en Kanye West en hun vier kinderen er beeldig uitziet, kwam de uiteindelijke foto allesbehalve ontspannen tot stand.

Geen zin

Oudste dochter North (6) had helemaal geen zin om mee te werken en staat dan ook niet op de originele foto. Zij werd er later door de fotografe erbij gefotoshopt, zo vertelde Kim toen ze op bezoek was bij de show van Ellen DeGeneres.

Lees ook: Kim Kardashian sleept arts voor de rechter

Familiefoto

"Het is nogal wat om 4 kinderen tegelijkertijd te laten lachen en North had zo'n dag waar ze nergens zin in had. Ze wilde haar haar per se op een bepaalde manier dragen en weigerde daarvan af te wijken. Uiteindelijk werd het allemaal zo dramatisch, dat ik tegen haar zei dat we de foto dan wel zonder haar namen. Daar was zij oké mee en ik ook," aldus Kim.

"Maar de volgende dag wilde ze eigenlijk toch wel graag op de foto staan. Gelukkig was de fotografe nog in Los Angeles en die was bereid terug te komen. Zij heeft toen wat foto's van North en mij apart gemaakt en mij daarvan afgeknipt. North is dus gefotoshopt, al zie je dat niet op de uiteindelijke foto, het ziet er heel mooi uit zo."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook