Kijk mee: Sanne Vogel laat babykamer zien

Mooi!

Lees ook

Sanne Vogel verwacht binnenkort een tweeling. De babykamer is er in ieder geval helemaal klaar voor en de actrice laat vol trots de ruimte zien op Instagram.

Babykamer

De babykamer hebben Sanne en haar vriend Melchior speciaal laten bouwen, omdat de twee geen kamer meer over hadden. En voor de gelegenheid is direct het hele huis aangepakt.

"Onwijs veel hulptroepen gehad. Waardoor we alles precies zo konden maken zoals we wilden. Niet alleen de kinderkamer, maar meteen het hele huis aangepakt. Zo blij met het eindresultaat", schrijft ze trots.

Lees ook: Sanne Vogel verliest ongeboren dochtertje

Resultaat

Tot in detail vertelt ze waar alle spulletjes vandaan komen. En daarin laat ze duidelijk horen een voorkeur te hebben voor duurzame spullen. Daarnaast is het stel van plan biologisch afbreekbare wegwerpluiers te gebruiken tot ze klaar zijn voor de overstap naar wasbare luiers.

"Dat was altijd mijn plan, maar toen we een tweeling kregen was het even slikken. Kan dat wel? Ik heb gelukkig meerdere tweelingmoeders gesproken die het hebben gedaan. Als ik denk aan een berg van wegwerpluiers, wordt ik zo treurig dat ik deze uitdaging graag aan ga", aldus Sanne.

De komende tijd kunnen haar volgers nog meer foto's verwachten, want dit was nog maar babykamer deel één.

Bron: AD | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook