Shelly Sterk over ontslag bij Shownieuws

Jammer...

Lees ook

Shelly Sterk zal na haar zwangerschapsverlof niet terugkeren bij Shownieuws. Dat vertelt de presentatrice in een post op Instagram.

Verlof

"Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo…", begint Shelly haar bericht. "Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws."

Lees ook: Shelly Sterk woedend om haatreacties over baby

Contract

Shelly vertelt dat haar contract in februari afloopt en dat ze daarna niet meer terug kan komen. "Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers."

Gelukkig ziet Shelly er ook het positieve van in. "Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen!", aldus de presentatrice.

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers. Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen 😉

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Bron & Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook