Julia Mekkes openhartig over breuk met Dave Roelvink

Hmmm...
Julia Mekkes openhartig over breuk met Dave Roelvink

Eind oktober verbraken Julia Mekkes en Dave Roelvink tot grote verbazing van velen hun relatie. De twee hadden net een huis en een hond gekocht, maar besloten toch om niet verder te gaan samen. Julia vertelt nu in haar column in Glamour hoe het met haar gaat.

Fijne jaren

"Ik heb drie heel fijne jaren gehad met Dave, tot in de laatste week voordat we afscheid van elkaar namen aan toe. Er waren hoge pieken en, zoals bij veel relaties, ook enkele diepe dalen", begint Julia haar column.

Lees ook: Dave Roelvink vertelt voor het eerst over breuk met Julia Mekkes

Wennen

"Maar dat hoort bij het leven (het kan niet altijd een tien zijn) en we hadden elkaar, en Klaas (de hond). Dat maakt elke break-up, dus ook die van ons, zo moeilijk", vervolgt ze haar verhaal. "Je bent aan elkaar gewend, er is altijd iemand thuis, iemand die je kan vasthouden als je verdrietig bent, iemand die je ’s morgens wakker kust, iemand tegen wie je aan kunt leunen op de bank, iemand die er gewoon simpelweg ís", schrijft Julia.

Ondanks het verdriet, ziet Julia er nu ook het positieve van in. "Er is licht aan het einde van de tunnel, écht waar. Ik kan je vertellen: het is niet het einde van de wereld als je relatie eindigt (ook niet als heel medialand over je heen valt), vooral als je niet meer het beste in elkaar naar boven haalt en de relatie jullie beiden veel energie kost."

Die energie wil Julia nu in iets anders gaan steken. "Ik merk nu pas dat ik die energie kan gebruiken voor iets anders, voor mijn familie of vrienden bijvoorbeeld. En vooral: voor mezelf. Gaandeweg was ik haar namelijk vergeten aandacht te geven... Eerlijk gezegd vind ik het heerlijk dat het nu me-time is", aldus de brunette.

Bron: Glamour | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cc1dae818b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });