Nicolette Kluijver ging door angstige periode

Heftig!

Nicolette Kluijver beleefde een aantal weken geleden een heftig moment. Tijdens een controle in het ziekenhuis werden er namelijk afwijkingen in haar longen gevonden.

Longkanker

Zes weken geleden werden er bij een jaarlijkse controle afwijkingen in beide longen gevonden. De presentatrice leed twee jaar geleden aan longkanker en schrok zich hoedje toen de dokter haar het nieuws vertelde. "Bad news! De schrik was groot!", schrijft Nicolette bij een foto op haar Instagram.

Lees ook: Nicolette Kluijver helemaal klaar met kritiek

Schrik

"Ik moest zes weken wachten om daarna weer in de CT scan te gaan zo konden we uitsluiten of het ging om een "gewone" infectie of in het slechtste geval kanker. Het waren zes loodzware weken." Gelukkig bleek het te gaan om een infectie. "Afgelopen maandag hoorde ik dat de vlekken zijn verdwenen. Wat een verlossing!"

Na deze zware periode besloot de 35-jarige presentatrice adoptiemoeder te worden van weesolifantjes op Sri Lanka, zo zien we op haar Instagram. "Om mijn dankbaarheid voor het leven te tonen, om echt iets te betekenen in dit leven!" Ze vervolgt: "Het leven is kort en we kunnen zoveel goeds doen", aldus Nicolette.

Ik heb zes hele heftige en verdrietige weken achter de rug. Bij mijn jaarlijkse controle kwam mijn fantastische longarts erachter dat er in beide longen afwijkingen zitten. Bad news!!! De schrik was groot! Ik moest zes weken wachten om daarna weer in de CT scan te gaan zo konden we uitsluiten of het ging om een “gewone” infectie of in het slechtste geval kanker. Het waren zes loodzware weken. Afgelopen maandag hoorde ik dat de vlekken zijn verdwenen. Wat een verlossing! Het ging dus om een infectie..🙏🏼 Ik wilde tijdens deze lange tijd wachten iets moois opzetten! Om mijn dankbaarheid voor het leven te tonen, om echt iets te betekenen in dit leven! Ik wil je graag voorstellen aan mijn 35 adoptie-babyolifantjes. (35 is symbolisch mijn leeftijd aan olifanten) Ik ben adoptiemoeder geworden en ga mijn weesolifanten bezoeken op Sri Lanka. Zondag vertrek ik…. ik zal naar het weeshuis gaan voor baby-olifanten en naar het ziekenhuis. Ik zal jullie op de hoogte houden en laten zien wat we kunnen betekenen voor deze geweldige dieren. Het leven is kort en we kunnen zoveel goeds doen! Check link in bio voor meer informatie over deze stichting. #vriendenvandeolifant #vierhetleven #dankbaar #opnaarde100👵🏻 SWIPE voor al mijn baby’s 🐘 @vanessavanvuuren pak je camera 📸 Vrienden van de Olifant 🐘

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws