Linda de Mol ontving pijnlijk appje van Beau van Erven Dorens

Oei...

Lees ook

Linda de Mol kreeg ongetwijfeld een brok in haar keel toen ze laatst een appje opende van Beau van Erven Dorens. De presentator stuurde namelijk dat hij het door Linda bedachte programma Weet Ik Veel gaat presenteren. Iets waar Linda het maar moeilijk mee heeft.

Beau

"Ik denk dat ze gedacht hebben: we moeten ervoor zorgen dat het niet de andere kant op gaat en dat het straks scoort. Beau is wat dat betreft een goede keuze, want die kan echt wel wat", vertelt Linda in het programma Ekdom in de Morgen op Radio 10.

Lees ook: Linda de Mol: 'Ik ben weer verliefd'

Appje

Maar dat ze het via WhatsApp moest horen komt hard aan. "Het doet best wel pijn. Helemaal omdat ik het hoorde via een appje van Beau, dan heb je toch zoiets van: ja… nou ja", gaat ze verder. "Dus het is niet fijn, maar ik kan er niets aan doen en ik moet er verder niet over piepen, want er zijn grotere problemen in het leven dan dit", vertelt Linda.

Linda maakte deze zomer natuurlijk de overstap van RTL naar Talpa, en had gehoopt dat ze programma's zoals Weet Ik Veel en Oh, Wat Een Jaar! met zich kon meenemen. "Het is geen geheim dat ik het sowieso moeilijk vond dat ik die programma's niet mee mocht nemen. Ik was ervan uitgegaan dat dat me wel gegund werd na twaalf jaar, maar dat was niet het geval", aldus Linda.

Bron: Nu.nl | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook