Oei: Linda de Mol neemt het op voor Wendy van Dijk

Oh oh...

Lees ook

Het lijkt erop dat ook Linda de Mol zich met de rel tussen Wendy van Dijk en Chantal Janzen bemoeit. De presentatrice vertelt namelijk dat ze Chantal's actie "niet heel erg chic" vond.

Verwarring

In het nieuwe januarinummer van &C deden verschillende verslaafden hun emotionele verhaal. Zo ook ene Wendy van Dijk, die vertelt over haar cocaïneverslaving. De dame in kwestie heeft toevallig dezelfde naam als de Wendy van Dijk van tv en dat zorgt voor enige verwarring onder lezers van het blad.

Lees ook: Chantal Janzen in tranen

Ophef

Linda was vanochtend te horen op Radio Veronica bij Giel Beelen en wanneer Giel naar haar mening over deze 'rel' vraagt, is ze duidelijk: “In dit geval ben ik team Wendy”. Linda laat dan ook weten dat ze het 'niet heel erg chic' vindt wat er is gebeurd.

Inmiddels heeft Chantal gereageerd op alle ophef. Zij laat via haar management het volgende weten: “Die mevrouw heet gewoon zo. Er zijn heel veel mensen met deze naam. Zij wilde zelf met haar volledige naam erin, omdat ze haar verhaal wil delen omdat ze trots is dat ze er vanaf is en dat ze mensen wil helpen", aldus Chantal's management tegenover Shownieuws.

Bekijk hier Linda’s reactie.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook