Victoria Koblenko sluit nieuwe relatiepauze niet uit

Victoria is er niet bang voor.

Lees ook

Hoewel ze, op een break van een paar jaar na, al sinds 2003 gelukkig is met Evgeniy Levchenko, sluit Victoria Koblenko een tweede relatiebreuk tussen de twee niet uit.

Samen oud worden

Zo vertelt ze in een interview met JAN Magazine dat de kans aanwezig is dat de twee opnieuw besluiten uit elkaar te gaan. Al betekent dat niet dat dit dan niet meer goedkomt. Eén ding is voor Victoria namelijk zeker: Evgeniy is de man met wie ze oud wil worden.

Lees ook: Emotionele tijd aangebroken voor Victoria Koblenko

Afstand

"Dikke kans dat Lev het oude mannetje zal zijn dat tegen die tijd naast me op de bank zit. Misschien dat we tussen nu en dan nog een keer uit elkaar zijn gegaan, maar we zullen zeker samen eindigen. De dynamiek tussen man en vrouw blijft zoiets ingewikkelds: de erotiek gedijt bij de verschillen en het niet-weten, terwijl een relatie juist het tegenovergestelde nodig heeft."

Over haar eerdere breuk heeft ze dan ook geen nare nasleep ervaren. Integendeel zelfs. "Voor ons is het goed geweest om even afstand te nemen van elkaar; alleen zo heb ik mezelf kunnen vinden. Als iemand me de garantie had gegeven dat het ook was gelukt zónder uit elkaar te gaan, had ik daar natuurlijk liever voor gekozen, maar aan de andere kant hebben we door een periode niet samen te zijn ook ontdekt hoe groot onze liefde voor elkaar is."

Bron: Nu.nl | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook