Verdrietig nieuws voor Maria Tailor

Jammer...

Lees ook

Voor de buitenwereld vormden glamourkoppel Maria Tailor en Jeroen van den Berg het perfecte plaatje: succesvol, rijk en dolverliefd. Toch hebben ze het samen niet gered. Ruim twee jaar geleden verbraken de twee hun relatie, met nare consequenties voor Maria tot gevolg.

Merk

Maria, die haar bekendheid vooral te danken heeft aan Modemeisjes Met Een Missie, wist mede door de financiële hulp van haar man haar eigen modemerk op te starten.

Tóch is het doek nu gevallen voor Maria. Het voormalig modemeisje verloor Jeroen, en daarnaast ook nog eens haar modewinkels.

Lees ook: Maria Tailor: 'Mijn toekomstdroom spatte uiteen'

Geld

Ex-man Jeroen besloot na de breuk met Maria de geldkraan dicht te draaien. "De winkels stonden onder beheer van mijn ex", vertelt Maria. "Voor mij was het goed om ze niet mee te nemen, omdat ik financieel niet draagkrachtig genoeg ben om de winkels en panden vanaf nul te beheren."

De brunette besluit daarom om het over een andere boeg te gooien. Zo gaat ze alleen nog verder met haar online winkel: de webshop. "Ik denk dat dat voor mij beter is. Zo heb ik veel minder personeel en loop ik financieel minder risico. Als je met orders van grote omvang werkt, moet je veel voorfinancieren, dat loopt in de miljoenen. En dat gedurende lange tijd. Nu hoeft dat niet meer", aldus Maria.

Het is de bedoeling dat haar nieuw collectie deze maand nog online verschijnt. "Ik ga in kortere periodes met meerdere collecties komen en inspelen op de trends van nu. Ik ben bekend van de jurkjes, de feestjurkjes en de vrouwelijke modellen en daar ga ik mee door", besluit ze.

Bron: Weekend Online | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook