Joe Alwyn reageert voor het eerst op relatie met Taylor Swift

Aha!

Lees ook

Tortelduifjes Taylor Swift en Joe Alwyn zijn al zo'n twee jaar samen. Hoewel het koppel in die tijd niet veel van zich laat horen in de media, doet Joe nu toch een boekje open over zijn relatie met de zangeres.

Flatterend

Joe vertelt in The Times dat hij dolgelukkig is met de wereldberoemde Taylor. Dat ze regelmatig liedjes over hem schrijft, vindt hij dan ook helemaal niet erg. "Nee, helemaal niet. Het is flatterend”, zegt hij.

Lees ook: Taylor Swift krijgt allereerste 'Woman of the Decade Award'

Negatieve kant

Tóch benoemd Joe ook een aantal negatieve puntjes uit hun relatie. De media-aandacht bijvoorbeeld. "99,9 procent van wat de pers over ons schrijft is fout", zegt hij. "Ik besteed geen aandacht aan dingen waar ik geen aandacht aan wil besteden. Ik laat het gewoon aan me voorbij gaan. Ik interesseer me niet voor de tabloids. Ik weet wat ik wil doen en dat is dit. En dat is wat ik aan het doen ben", aldus de acteur.

Media

Taylor en Joe houden hun relatie veelal uit de schijnwerpers en dat is volgens Taylor met een reden. "Ik heb geleerd dat wanneer ik het wel doe, mensen denken dat mijn relatie ook ter discussie staat. Maar mijn relatie staat absoluut niet ter discussie", vertelt ze.

"Wanneer jij en ik nu een glas wijn zouden drinken, dan zouden we erover praten. Maar het punt is gewoon dat het toch verspreid raakt. Dus hier trek ik mijn grens, en dan wordt mijn leven hanteerbaar. Ik wil echt graag het gevoel hebben dat het hanteerbaar is", stelt de zangeres.

Bron: HLN | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook