Internet in de ban van Olsen Twins-video op Instagram

Aahw...
Internet in de ban van Olsen Twins-video op Instagram

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben al jaren de spotlights ingeruild voor de mode-industrie. Ze worden dan ook niet vaak door paparazzi gespot en gaan de media het liefst uit de weg. Vorige week ging het internet dan ook volledig los toen de zusjes een felicitatievideo maakten voor Ashley Benson.

Verjaardag

In het filmpje zien we hoe Mary-Kate de camera vasthoudt en tegelijk met zusje Ashley "Happy birthday Ashley!" roept. "Ik hoop dat dit een van de beste jaren tot nu toe wordt. We sturen je veel liefde", vervolgt Ashley. Waaraan Mary-Kate nog toevoegt: "Super magisch. We kunnen niet wachten om je snel eens te ontmoeten."

Lees ook: Zien: Olsen Twins maken zeldzame verschijning

Fan

Ashley Benson is al vanaf kleins af aan fan van de Olsen Twins en was dan ook dolblij met de birthday wish van de zusjes. "Dreams come true", schreef Ashley bij een repost van het filmpje. Cute!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ashley Benson (@ashleybenson) op

Bron: Glamour | Beeld: Instagram, New York Minute

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f713879a3b67', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });