Meerdere blessures voor Katja Schuurman

Ouch!

Lees ook

Katja Schuurman heeft diverse blessures opgelopen tijdens haar deelname aan de nieuwe tv-show De Battle. In de show die RTL 4 vanaf zondagavond uitzendt, vormen Katja en Najib team Nederland en nemen ze het op tegen de Belgen.

Spagaat

Katja trainde maandenlang voor de rope skipping-act met de winnaars van Holland’s Got Talent, maar scheurde tijdens de trainingen haar hamstring. "Allereerst had ik totaal geen conditie en lag ik na een paar minuten touwtjespringen al uitgeput op de grond, maar ook de spagaat deed ik iets te enthousiast en te uitsloverig. Zodra de camera liep ging ik meteen in de spagaat, waardoor ik mijn hamstring scheurde. Dat was erg pijnlijk."

Klompen

Voor een lollige video probeerde Katja in haar vrije tijd ook met klompen te touwtjespringen, met ernstige schouderklachten als gevolg. "Ik lag in bed en kon amper bewegen, ik lag te janken van de pijn. Dus het was erg intens."

Spektakel

Katja omschrijft De Battle als groot amusement en een spektakelshow. "En het is echt spannend voor de kijkers te zien of we slagen in de opdrachten. Je ziet de struggles van ons allemaal."

De presentatie van De Battle is in handen van Lieke van Lexmond en Peter Van de Veire. In de eerste show die RTL4 zondagavond uitzendt, zitten Jan Smit en Vivienne van den Assem in het Nederlandse panel.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook