Yolanthe kan nog steeds op familie Sneijder rekenen

"De liefde zal nooit verdwijnen"

Lees ook

Yolanthe kan na de breuk met Wesley Sneijder nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen. "Na al die jaren is ook Wesley's familie mijn familie geworden. Ik hou zielsveel van zijn ouders", zegt Yolanthe in magazine Vrouw.

Opvang

Voor de opvang van haar 4-jarige zoontje Xess Xava tijdens tv-opnames kan ze rekenen op de ouders van Wesley. "Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen."

Yolanthe maakte lange draaidagen voor de serie DNA waarin ze een hoofdrol speelt. Dat was wel even slikken, erkent ze. "Xess en ik zijn heel close en dag en nacht samen… gelukkig heb ik veel zussen die Xess allemaal graag bij zich willen hebben. Mijn familie is mijn alles."

Los Angeles

Eerder deze week was uit het interview al uitgelekt dat Yolanthe momenteel de meeste tijd doorbrengt in Los Angeles, waar ze een acteercursus volgt. "In goed overleg hebben Wesley en ik besloten dat dit voor nu het beste is. Xess voetbalt hier elke week en gaat naar een internationale school. Hij vindt het geweldig."

Het koppel, dat in 2010 trouwde, maakte in maart bekend uit elkaar te gaan. 2019 noemt Yolanthe "een van de moeilijkste jaren uit mijn leven. Ik den denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook