Zien: Badr Hari enkele uren na spraakmakende wedstrijd in club gespot

Ai...

Lees ook

Ruim 3.5 miljoen mensen keken afgelopen zaterdag naar dé kickboks-wedstrijd van het jaar: Rico Verhoeven vs Badr Hari. Net als drie jaar geleden, liep het teleurstellend af: Badr verliet met een ernstige blessure de ring. Of was het uiteindelijk toch minder ernstig?

Blessure

Rico Verhoeven behield zijn wereldtitel nadat Badr zich in de derde ronde (van de vijf) bezeerde. Hij moest gedwongen opgeven en verliet met veel pijn en tranen op een brancard de ring. Maar of de blessure wel zo ernstig was, vragen mensen zich nu af… Enkele uren later werd de kickbokser namelijk gespot in een nachtclub.

Lees ook: Real life: 'Ik heb mijn moeder vergeven'

Social Media

In een Rotterdamse club zou Hari als special guest aanwezig zijn die avond, maar dit leek uiteraard niet meer te kunnen door zijn ernstige blessure. Broer en manager Yassine schreef daarom ook dezelfde avond nog op Facebook dat zijn broer door de vervelende afloop van de wedstrijd niet zijn geplande clubbezoek zou kunnen doen.

Niet veel later verschenen er echter verschillende foto's van Badr in de club. Ook bevestigde de club zijn bezoek, die in eerste instantie niet had verwacht dat Badr nog zou komen. "We hebben beelden van de volle zaal naar de manager gestuurd en gezegd dat we het wel zouden verplaatsen. Maar toen Badr zag dat er zoveel fans van hem in de zaal zaten, besloot hij toch te komen. Hij moest de trap op geholpen worden en er liepen continue beveiligers om hem heen, ook om zijn gewonde been te beschermen", aldus de clubeigenaar. Op foto's is te zien dat zijn been inderdaad in het gips zit. Hij zou puur voor zijn fans gekomen zijn. "Hij zag er aangeslagen uit."

Gister werd bekend dat er niks is gebroken. Wel zou het goed mis zijn met zijn linkerenkelband, die wordt vandaag verder onderzocht.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook