Wendy van Dijk laat weten hoe het met haar gaat na cocaïne-rel

Wat een week!
Wendy van Dijk laat weten hoe het met haar gaat na cocaïne-rel

De redactie van &C Magazine, het tijdschrift van Chantal Janzen, heeft voor flinke opschudding gezorgd, waar presentatrice Wendy van Dijk de dupe van was. Na lange tijd reageert ze op de rel die is ontstaan.

Commotie

In de januari-editie vertelt Wendy van Dijk, een onbekende naamgenoot van de presentatrice, over haar cocaïneverslaving. Het bericht zorgde al gauw voor commotie, omdat over de presentatrice een paar jaar geleden werd geroddeld dat ze worstelde met een verslaving.

Lees ook: Oei: Linda de Mol neemt het op voor Wendy van Dijk

Pijnlijk

Het was een pijnlijke en onterechte associatie voor Wendy. Shownieuws wist haar kort te spreken en aan hen liet ze weten dat het "goed" met haar gaat. De presentatrice wilde verder niet reageren.

Excuses

Chantal en de redactie van &C Magazine hebben hun excuses aangeboden. Chantal: "Ik vind het heel pijnlijk dat dit persbericht zo door ons verstuurd is. De mooie foto's van de dame die bij het artikel staan in ons magazine, hadden we ook meteen in het persbericht moeten plaatsen. Door louter de naam te vermelden is deze kwestie ontstaan en dat had niet mogen gebeuren."

Bron: Shownieuws I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f716a7f7d565', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });