Fantastisch nieuws voor de Sex and the City-fans

Heel leuk!

Fan van Sex and the City? Goed nieuws, want binnenkort verschijnt er een serie die hier enorm op lijkt. Deze gloednieuwe serie luistert naar de naam Emily in Paris en speelt zich af in de Franse hoofdstad.

Emily

Emily in Paris doet denken aan het razendpopulaire Sex and the City. Het verhaal van Emily is echter totaal anders, maar belooft net zo leuk te worden. Daarnaast is de styliste van Sex and the City, Patricia Fields, ook verantwoordelijk voor de styling van Emily in Paris.

Lees ook: Oh no: dít personage zou in SATC 3 te komen overlijden

Verhaal

De hoofdrolspeelster Emily is van Chicago naar Parijs verhuisd om daar te gaan werken. Het is voor Emily een behoorlijke uitdaging om zich aan te passen aan haar nieuwe levensstijl en ze komt voor een aantal flinke uitdagingen te staan.

Emily wordt gespeeld door niemand minder dan Lily Collins. Volgens de actrice was het een ervaring om nooit te vergeten en is ze enorm trots op wat er gecreëerd is.

Wanneer de serie te kijken is, blijft nog even spannend. Verwacht wordt wel dat de eerste afleveringen begin volgend jaar te zien zijn.

Bron: Girlscene | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws