Julia verdrietig over heftige beslissing Dave Roelvink

Ze is ziek van verdriet.
Julia verdrietig over heftige beslissing Dave Roelvink

Julia Mekkes, de ex-vriendin van Dave Roevink, is ziek van verdriet. Zij en Dave kunnen het niet eens worden over de verdeling omtrent Klaasje, de hond die ze kregen toen ze nog samen waren.

Emotioneel

In een emotionele post legt Julia uit wat er aan de hand is. Het viel haar volgers op dat ze al lange tijd niets meer plaatst van Klaasje. En daar is een reden voor, want haar trouwe viervoeter leeft bij Dave.

Lees ook: Julia Mekkes openhartig over breuk met Dave Roelvink

Oneerlijk

Het zit Julia totaal niet lekker dat ze Klaasje niet meer om zich heen heeft.

"Naar mijn mening heb ik veel meer tijd en aandacht voor hem maar daar werd helaas anders over gedacht waardoor Klaasje nu bij Dave/zijn moeder blijft wonen. Het voelt voor mij een beetje alsof ik hiermee mijn liefste vriendje kwijt ben geraakt", schrijft ze op Instagram.

In de steek gelaten

Voor de brunette voelt het alsof ze Klaasje in de steek laat. De twee brachten veel tijd met elkaar door en Julia nam hem af en toe zelfs mee naar haar werk. Ze schrijft een lief bericht over Klaasje onder de kiekjes die ze laat zien.

"Een einde van relatie doet verdriet, maar dit nog veel en veel meer. Hou van je lieve Klaas en ik hoop ooit weer zo’n lieve hond te krijgen als jij dat was voor mij", aldus Julia.

Dag mijn lieve niet meer zo kleine Klaasje. Een aantal van jullie viel op dat ik weinig tot niks meer over Klaas post en daarom wil ik er toch een berichtje aan wijden. Dave en ik zijn helaas niet tot een oplossing gekomen omtrent de verdeling van Klaas, naar mijn mening heb ik veel meer tijd en aandacht voor hem maar daar werd helaas anders over gedacht waardoor Klaasje nu bij Dave/zijn moeder blijft wonen. Het voelt voor mij een beetje alsof ik hiermee mijn liefste vriendje kwijt ben geraakt. We hebben 10 hele mooie maanden meegemaakt, waarbij jij nogal veel streken uithaalde om mijn aandacht te krijgen (op tafel staan en voor de deur gaan liggen zodat ik je niet vergat of naast mijn koffer gaan zitten als ik op reis ging). Door Daves werk sliepen we vaak nachten alleen samen en altijd kwam je (stiekem) in bed liggen zelfs nadat we een eigen matrasje voor je hadden besteld. Ik heb heel erg het gevoel dat ik je in de steek laat nu en ben er echt doodziek van, maar ik heb echt alles geprobeerd wat kon om je bij mij te laten wonen. De tijd die we samen hebben gehad heb ik alles voor je gedaan wat ik kon. Ik nam je zelfs mee naar mijn werk op een advocatenkantoor en wat was je lief want je wist precies dat je daar nou juist rustig moest zijn zodat je vaker mee mocht gaan, want alleen thuis blijven daar had je een hekel aan. En juist dat heb ik willen proberen te voorkomen, want bij mij zou je geen moment alleen meer hoeven zijn. Deze eerste foto toont eigenlijk meteen aan hoe je van begin af aan was voor mij, mijn betrouwbare lieve vriend die mij zelfs tijdens het wandelen nooit uit het oog verloor. Je was mega waaks op het juiste moment en beschermde zowel mij als de hele familie en heb je er zelfs voor gezorgd dat een inbraak bij mijn vader is voorkomen midden in de nacht. Waarvoor ik je eeuwig dankbaar ben want ik wil niet weten wat er had kunnen gebeuren als jij er op dat moment niet zou zijn geweest. Een einde van relatie doet verdriet, maar dit nog veel en veel meer. Hou van je lieve Klaas en ik hoop ooit weer zo’n lieve hond te krijgen als jij dat was voor mij. Ps. Dit is alles wat ik erover kwijt wil♥️

Een bericht gedeeld door Julia Mekkes (@juliamekkes) op

Bron: RTL I Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cbee492c72', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });