BREAKING: Maan en Tony Junior uit elkaar

Wow!

Lees ook

Maan en Tony Junior zijn niet langer een stel, dat maakten de twee vandaag bekend met een emotioneel bericht op Instagram. "Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn", aldus Maan.

Eigen weg

Tony herhaalde die woorden bij precies dezelfde foto van het stel in gelukkiger tijden. Beide artiesten benadrukken dat ze zonder 'sensatie' uit elkaar zijn gegaan.

"We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan."

Lees ook: Geheim Instagram-account van Maan ontdekt

Dankbaar

De 'Zo kan het dus ook'-zangeres en dj, die sinds 2017 samen waren, kijken terug op een fijne periode.

"Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt", schrijven beiden. "Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren."

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook