Zien: eerste beelden van TVOH ruzie tussen Lil’ Kleine en Anouk

Het ging er heftig aan toe.

Lees ook

Twee maanden geleden bleef het niet stil rondom The Voice of Holland-coaches Lil' Kleine en Anouk. De twee juryleden kregen enorme ruzie tijdens de opnames en de beelden daarvan zijn nu naar buiten gebracht.

Flinke ruzie

Hij schijnt dat Lil' Kleine tijdens de opnames van het nieuwe seizoen niet wilde reageren op een kandidaat die een rap deed. Wat Anouk heel vreemd vond, omdat dit het genre van de rapper is. De zangeres zou geïrriteerd gevraagd hebben waarom hij niet wilde reageren, met een woordwisseling als gevolg. Daarna zou Anouk gezegd hebben dat ze de rapper eigenlijk helemaal geen goede coach vindt. En dat zou bij Jorik compleet in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Lees ook: Lil' Kleine reageert op vechtpartij met Anouk

Uitgescholden

Lil' Kleine zou de zangeres vervolgens uitgescholden hebben. Oei. Daarna schijnt de songwriter compleet door het lint te zijn gegaan. Anouk zou gezegd hebben dat ze niet meer in dezelfde ruimte als de rapper wil zijn.

Eerste beelden

Vrijdag 10 januari wordt de aflevering uitgezonden, maar de eerste beelden zijn alvast te zien. In het kleine stukje zie je dat Anouk tegen Lil' Kleine uitvalt, vanaf minuut 1:43.

Bron: Gloednieuw I Beeld: TVOH, RTL

Laatste nieuws

Zie ook