Heftig: Alicia Keys onder vuur

Heftig!

De moeder van Alicia Keys' stiefdochter Nicole is behoorlijk boos op de zangeres. Op Instagram beschrijft moeder Jahna Sebastian tot in detail hoe Alicia het bloed onder haar nagels vandaan haalt.

Bericht

"Ik hou niet van drama, maar ik heb er genoeg van", begint Jahna haar uitgebreide verhaal. "Nicole woont al haar hele leven bij mij in het Verenigd Koninkrijk. De stiefouder voedt mijn kind niet op. Integendeel. Ze verhinderde al verschillende dingen in het verleden waar ik nooit iets over gezegd heb", gaat ze verder.

Lees ook: Uit de oude doos: zo anders zagen deze celebs er in 2000 uit

Situatie

Alicia heeft voor stiefdochter Nicole een iPhone met bijpassend Apple ID gekocht, beweert Jahna. "Op de website van Apple staat duidelijk vermeld dat een Apple ID enkel aangemaakt mag worden met toestemming van een ouder", schrijft ze boos.

"Niemand vroeg mijn toestemming. De stiefouder in kwestie antwoordt niet eens op mijn telefoontjes en e-mails", gaat de moeder van het meisje verder. "Daarnaast worden mijn beslissingen om Nicole’s toegang tot sociale media zoals TikTok tijdelijk te beperken gewoon genegeerd." Ze noemt het onder andere omkoping en manipuleren van haar opvoeding.

Ook zou Alicia aan Nicole gevraagd hebben haar 'Umi' te noemen wat 'moeder' betekent in het Arabisch. "Ik laat haar niet mijn kind stelen", beëindigd de boze moeder haar verhaal.

Reactie

De vader van Nicole heeft gereageerd op de post. Volgens hem heeft ze helemaal geen nieuwe iPhone gekregen. "Dat is mijn oude, zodat ze contact met jou kan opnemen wanneer ze maar wil en je niet steeds mij hoeft te bellen", schrijft hij. Ook zegt hij dat ze helemaal geen Umi hoeft te zeggen. "Daar is ze zelf mee begonnen." Tot slot vraagt hij haar gewoon privé contact op te nemen in plaats van dit soort dingen op social media te gooien.

Bron: HLN | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws