André Hazes: ‘Ik was al een beetje bezig met een ander leven’

"We waren al een tijdje aan het sukkelen"

Lees ook

In de nieuwste editie van het tijdschrift JFK bespreekt André Hazes openhartig de laatste maanden met zijn ex Monique Westenberg. Volgens de zanger was de relatie tussen hen al langere tijd niet meer zoals het was.

Ander leven

André doet een boekje open over het leven dat hij had in de tijd met Monique. "In het afgelopen half jaar ging het nog slechter dan normaal. Ik woonde al een tijdje in een appartement in Rotterdam, dus ik was al een beetje bezig met een ander leven", vertelt de zanger.

Lees ook: Rachel Hazes reageert op pittige uitspraken zoon André

Succes

De eerste jaren was hij dolgelukkig met Monique, maar door zijn grote succes keerde hun geluk om. "Vanaf dat moment kwamen de scheurtjes erin. We hebben het echt met elkaar geprobeerd, ook voor die kleine, maar je moet niet tegen jezelf liegen", aldus Dré. "De waarheid is dat Monique en ik al een tijdje aan het sukkelen waren."

Geen traan

André biecht op geen traan gelaten te hebben om de breuk en weet zeker dat zijn prille relatie met Bridget Maasland een betere kans van slagen heeft. "Ik vind mezelf te jong om niet gelukkig te zijn", zegt hij.

"De mazzel is dat de volgende in mijn leven nu al ziet hoe ik ben en dat ik er nooit ben", vertelt hij over Bridget. "Zij stapt in een rijdende trein. Dat maakt het makkelijker."

Volgende stap

André en Bridget zijn overduidelijk stapelgek op elkaar. De zanger heeft zelfs al de sleutel van haar huis en daarmee lijkt de volgende stap in hun relatie heel dichtbij. Als het aan André ligt, gaat hij graag samenwonen met haar. "Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn."

Bron: Story I Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook