Moeder Marco Borsato reageert op zijn affaire

Aha.

Lees ook

Marco Borsato biechtte eerder dit jaar op een affaire gehad te hebben met pianiste Iris Hond. Moeder Mary Borsato spreekt zich tegenover Story voor het eerst uit over de relatie van haar zoon.

Affaire

In oktober vertelde de zanger aan de buitenwereld dat hij in 2009 een affaire met Iris Hond heeft gehad. Op dat moment stond zijn relatie met Leontine op springen.

"Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit", aldus Marco.

Lees ook: Leontine Borsato grapt over affaire Marco

Moeder

Natuurlijk was het voor moeder Mary ook moeilijk om haar zoon te zien lijden. Ze vertelt over haar rol in deze moeilijke periode.

"Leontine is een ongelooflijke kanjer en die twee zijn zo goed op elkaar ingespeeld, dat is niet te geloven. In die tijd hebben Marco en Leontine het heel moeilijk gehad, dat weet ik nog wel. Gelukkig zijn ze er goed doorheen gekomen. Ik vind het heel goed dat Marco het eerlijk heeft verteld. Dat doet bijna niemand, dat siert hem", aldus Mary.

Bron: Story | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook