Onthuld: Doutzen Kroes vertelt wat ze eet op een dag

Good to know!

Lees ook

Doutzen is onlangs haar eigen YouTube-kanaal begonnen. Daar geeft het model een kijkje in haar persoonlijke leven. In een video onthult de blondine wat ze precies eet om haar killer abs te behouden.

Eten

In de aflevering 'What I eat in a Day' neemt Doutzen uitgebreid de tijd om uit te leggen wat er gegeten wordt in huize Kroes.

In haar eigen keuken begint ze de dag met een kop koffie (met suiker!) en een smoothie, als lunch neemt het topmodel brood en voor dinner neemt ze een quinoa salade.

Lees ook: Zo blijft Doutzen Kroes in shape

Recepten

De maaltijden maken gaat gepaard met de nodige uitleg. Zo legt Doutzen uit waarom ze bepaalde dingen eet en geeft ze haar kijkers een aantal tips. Onder de video zijn alle recepten uitgebreid te lezen en staan de ingrediënten opgesomd. We like it!

Ook laat Kroes zien welke voedingsupplementen ze gebruikt. En dat zijn er een hele hoop… Verder zegt ze uiteraard niet iedere dag hetzelfde te eten, maar dat verse groentes en kruiden key zijn.

En voor degene die denkt dat er iedere dag een kok op bezoek komt bij het supermodel thuis, die heeft het mis. De Friese stroopt gewoon haar eigen mouwen op!

Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook