4 Weken challenge: feelgood Fitness met Grazia x Fajah Lourens

Doe mee!
4 Weken challenge: feelgood Fitness met Grazia x Fajah Lourens

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Ga samen met Fajah Lourens X Grazia de komende maand de health challenge aan.

Doe mee!

De hele maand januari kun je profiteren van de 'Feelgood Fitness met Grazia x Fajah' challenge. Fajah Lourens: "Ik ga iedereen weer aan de gezonde voeding en het sporten krijgen."

Wat ze gaat met jullie gaat doen? "Vier weken lang komt er om de week een voedingsschema online op Grazia.nl, en daarnaast maak ik elke week trainingsvideo's. Het zijn thuistrainingen van twintig minuten, die je simpel zelf kunt doen. Vaak zie je dat mensen vooraf al bedenken hoe pijnlijk het is om naar die sportschool te gaan, omdat ze al die lastige oefeningen moeten doen. Nou, dan is je motivatie meteen weg. Je moet gewoon een plan hebben, en dat plan staat vanaf deze week op grazia.nl, zodat je precies weet hoe je het moet aanpakken. Na die vier weken kun je verder gaan via mijn eigen site mykillerbodymotivation.com."

New year, new you

Zet een dikke rode cirkel in je agenda: om de twee weken deelt Fajah op vrijdag een voedingsschema en iedere maandag drie exclusieve trainingsvideo's hier op Grazia.nl. Ze sluit de maand af met een live workshop (daarover snel meer!).

In onze speciale Facebook-groep -die vind je HIER- vind je ook de voedingsschema's en trainingsvideo's, maar daarnaast ook motivatietips en gelijkgestemden, zodat we samen het jaar fit & fabulous kunt beginnen. Doe je mee?

Fotografie: Tom ten Seldam

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7347a4e08cb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });