Zien: Harry en Meghan delen nieuwe foto van Archie

Zo cute!

Lees ook

Hoewel ze de afgelopen weken een rustpauze namen en zich verstopten in Canada, geven prins Harry en Meghan Markle op nieuwjaarsdag alsnog een teken van leven. En wel met een heel bijzondere foto!

Break

Ze misten de jaarlijkse kerkdienst die de koninklijke familie met kerst bijwoont, ze vierden voor het eerst géén kerst met de koningin, en verlieten zelfs het land om zich in alle rust terug te trekken.

Harry en Meghan schitterden de afgelopen weken door afwezigheid, en ondanks dat ze na hun trip door Zuid-Afrika zelf aankondigden een break te nemen, werd het hen niet per se in dank afgenomen door de Britse bevolking.

Lees ook: Ai! Prins Harry en Meghan Markle geweigerd bij Canadees restaurant

Vader en zoon

Toch lijkt alles nu vergeven en vergeten te zijn. De Sussex'jes verrassten hun volgers op nieuwjaarsdag namelijk met een té schattige foto van prins Harry en de zeven maanden oude Archie.

"Wat een mooi mannetje is het ook", "Hij is zo schattig" en "Jullie hebben een knap mannetje" is slechts een greep uit de vele reacties. En dat is niet het enige. Ook hopen hun volgers dat 2020 een goed jaar voor de Sussex'jes wordt, waarin de haat minder heftig wordt en de liefde centraal staat.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook