Love Islands Lisa en Victoria halen uit naar Daniël

Oei..

Lees ook

Zijn relatie met Floor was pas net uit of Daniël had zijn hart alweer aan iemand anders verloren. De realityster ging er namelijk vandoor met Temptation Island-verleidster Daniëlle Koppers. En daar begrijpen zijn mede-Love Islanders Lisa en Victoria maar weinig van.

Discussie

Victoria sprak zich al eerder uit tegenover Daniël en vertelt in een YouTube-video nu haar kant van het verhaal over de vermeende ruzie. "Ik heb voor mijn gevoel geen ruzie met hem", vertelt ze.

Toch lijkt ze hem na het Love Island-avontuur niet meer gesproken te hebben. "Niemand heeft hem echt meer gesproken. Ik gun hem echt wel alles, maar ik herken hem niet meer terug", vertelt Victoria.

Lees ook: Shocking: deze presentatrice van Love Island is aangehouden voor mishandeling

Kritiek

Verdere details over haar contact met Daniël laat de blondine achterwege, maar ze lijkt nog wel een tip voor hem te hebben. "Wees gewoon eerlijk en ga geen details verzinnen over je leven. Het gaat je niet verder helpen en op een gegeven moment komt de waarheid wel boven tafel", aldus Victoria.

Ook Lisa vindt de acties van Daniël maar vreemd. "Het feit dat hij aan het daten is met iemand, super leuk maar waarom zou je er expres voor kiezen het zo op social media te delen. Terwijl toen hij met Floor was deelde hij niets. Waarom moet het zo openbaar?", vraagt Lisa zich af.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook