Sanne Vogel post eerste foto van tweeling

Aaah lief!

Sanne Vogel en haar verloofde Melchior zijn dolgelukkig met de komst van hun baby's. "Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde!", laat ze weten via Instagram.

Namen

De tweeling, een jongetje en een meisje, kwam op 28 december ter wereld. Een foto en de bekendmaking van de namen van de tweeling liet de afgelopen dagen nog even op zich wachten. Tot nu…

"28 December zijn ze ter wereld gekomen, onze bizar lieve kindjes! Ik stel jullie voor aan Loewy Bertus en Bella Jo!", schrijft de kersverse moeder.

Lees ook: Sanne Vogel klaar met opmerkingen over haar buik

Tijdje offline

"Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn (gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij."

Sanne laat met haar bericht weten voorlopig offline te gaan en optimaal te genieten van haar gezinsgeluk. En dat snappen we natuurlijk maar al te goed.

28 December zijn ze ter wereld gekomen, onze bizar lieve kindjes! Ik stel jullie voor aan Loewy Bertus en Bella Jo! Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest. Loewy Bertus was 3242 gram bij geboorte en zijn zusje Bella Jo was 2417 gram. Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn(gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij. O ja en een heeeeeel gelukkig Nieuw Jaar.

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws