André Hazes voor het eerst echt openhartig over breuk met Monique

Hmm...

Lees ook

Vorig jaar verbraken André Hazes en Monique Westenberg hun relatie. Die breuk werd natuurlijk luidkeels besproken in de media, maar André's reactie op de breuk bleef tot nu toe uit. In een interview met JFK vertelt de zanger voor het eerst openhartig over de relatiebreuk met Monique.

Problemen

Voordat hun breuk definitief bekend werd, gingen er al een tijdje geruchten rond dat het niet zo lekker liep tussen de twee. Dat lijkt André te bevestigen. "In het afgelopen half jaar ging het nog slechter dan normaal", zegt hij.

De twee woonden daarom ook al een tijdje niet meer samen. "Ik woonde al een tijdje in een appartement in Rotterdam, dus ik was al een beetje bezig met een ander leven."

Lees ook: André Hazes: 'Ik was al een beetje bezig met een ander leven'

Reden

Volgens André is zijn succesvolle carrière dan ook de reden van de breuk. "De eerste jaren waren we heel gelukkig, maar daarna kreeg ik steeds meer succes. Dat was voor ons allebei een omslag. Vanaf dat moment kwamen de scheurtjes erin. We hebben het echt met elkaar geprobeerd, ook voor die kleine, maar je moet niet tegen jezelf liegen", vertelt hij.

Ondanks de verdrietige breuk, wist André zijn leven snel te herpakken. Hij verruilde Monique voor Bridget Maasland. "Ik baal er ook van dat het zo is gelopen, maar ik vind mezelf te jong om niet gelukkig te zijn", vertelt hij. "De mazzel is dat de volgende in mijn leven nu al ziet hoe ik ben en dat ik er nooit ben." vult hij aan.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook