Recept: pikant bonenstoofpotje

Aan de slag!

De hele maand januari kun je profiteren van de 'Feelgood Fitness met Grazia x Fajah' challenge. Vier weken lang deelt Fajah elke week een voedingsschema en exclusieve trainingsvideo's hier op Grazia.nl. Vandaag een recept: pikant bonenstoofpotje.

Benodigdheden voor 2 personen

2 eetlepels olijfolie
1 middelgrote rode ui, in ringen
3 teentjes knoflook, geperst
½ pot geroosterde piquillopepers, uitgelekt
200 gram cannellinibonen uit blik
200 gram zwarte bonen uit blik
½ theelepel gedroogde rode chilivlokken
1 eetlepel fijngehakte verse oregano of marjolein
120 ml groentebouillon
1 eetlepel tomatenpuree
125 gram bladspinazie
2 theelepels limoensap
Snufje zwarte peper
Snufje zout

Aan de slag!

1. Verhit de olijfolie in de pan
2. Bak de ui ongeveer 3 minuten op middelhoog vuur
3. Voeg de knoflook toe en bak deze 2 minuten mee
4. Voeg de piquillopepers, bonen, chilivlokken, oregano of marjolein, bouillon en tomatenpuree toe en kook het geheel ongeveer 5 minuten
5. Roer de spinazie er doorheen en laat 2 minuten slinken
6. Roer de limoensap door het gerecht en voeg peper en zout toe

Yum!

In onze speciale Facebook-groep -die vind je HIER– vind je motivatietips en gelijkgestemden, zodat je het jaar fit & fabulous kunt beginnen.

Laatste nieuws