Blake Lively en Ryan Reynolds onder vuur

Fans zijn woest.

Acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds hebben flink wat ophef veroorzaakt, nadat bekend werd waar de twee elkaar in 2012 het jawoord gaven.

Trouwfoto's

Waar je de trouwfoto's eerst nog op social media-kanalen als The Knot en Pinterest kon vinden, werd daar onlangs een grote schoonmaak gehouden en zijn alle beelden verwijderd.

De reden? De wedding pictures van het stel verraden waar de bruiloft zou hebben plaatsgevonden, namelijk: een plantage. Een plek waar slaven vroeger in gruwelijke omstandigheden zwaar werk moesten verrichten.

Lees ook: Om deze ontroerende reden gaf Blake Lively haar dochter de naam James

Liefde en eenheid

“Bruiloften moeten een symbool zijn van liefde en eenheid. Plantages vertegenwoordigen geen van die dingen", laat een woordvoerder van Pinterest weten.

Het hele gebeuren kwam aan het licht, nadat burgerrechtenbeweging Color of Change een open brief aan de websites stuurde, en vroeg om te stoppen met het onder de aandacht brengen van plantages, vanwege de gruwelijke geschiedenis.

Boze fans

Ook fans van het koppel hebben inmiddels gereageerd via verschillende tweets op Twitter.

“Ik heb net ontdekt dat Ryan Reynolds en Blake Lively op een plantage zijn getrouwd … hier heb ik echt geen woorden voor. Walgelijk!” en "“Ik ben een grote fan van Ryan. Maar ik kan niet meer van hem genieten, wetende dat hij dacht dat een locatie van terreur en uitbuiting een geweldige plek was om te trouwen. Ik kan nooit meer een film met hem of Blake bekijken" is slechts een greep uit alle reacties.

Ryan en Blake zelf hebben nog niet gereageerd op alle commotie.

Bron: HLN | Beeld: BSR

Laatste nieuws