Shelly Sterk reageert op ontslag bij SBS

Shelly was not amused.

Lees ook

Shelly Sterk was lekker aan het genieten van haar zwangerschapsverlof, toen werkgever SBS opeens met een vervelend nieuwtje kwam: ze hoefde na haar verlof niet meer terug te komen.

Laatste uitzending

"Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na mijn verlof zonder mij als presentatrice in te vullen", schreef Shelly toen in een post op Instagram.

"Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers."

Lees ook: Onthuld: spreken Shelly en Roeland elkaar nog na de Expeditie?

Nieuwe projecten

Ook nu we een aantal weken verder zijn, is Shelly nog steeds not amused. "Het kwam rauw op mijn dak, je zit er nooit op te wachten en al helemaal niet tijdens je zwangerschapsverlof."

Maar bij de pakken neerzitten? Dat is niks voor de presentatrice. Integendeel zelfs. De kersverse moeder is namelijk alweer druk bezig met nieuwe projecten.

"Er zijn veel verschillende gesprekken gaande. Ik ben 28, het is voor mij belangrijk een partij te kiezen die bij me past en waar we samen mee kunnen bouwen." We zijn benieuwd!

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer ik weer eens op de buis ben. Nou, het zit zo! Tijdens m’n zwangerschapsverlof heb ik te horen gekregen dat ik niet meer terug kom als presentatrice bij Shownieuws. Mijn Talpa-contract loopt in februari af en ze hebben besloten de laatste maanden na m’n verlof zonder mij als presentatrice in te vullen. Dat betekent dat de laatste show voor m’n verlof, ook mijn laatste was. Jammer en onverwacht, want ik had natuurlijk graag nog afscheid willen nemen van m’n lieve collega’s en kijkers. Het biedt natuurlijk ook een hoop andere mooie kansen en mogelijkheden. Voor nu dus druk bezig met nieuwe plannen, voor tv en online. Op naar nieuwe avonturen 😉

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Bron: Televizier | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook