Zo gaat het nu met het kartonnen huis van David en Gine uit Ik Vertrek

Aha!

Wat een droom had moeten worden, eindigde in een nachtmerrie voor David en Gine. Ze reisden af naar Spanje om een bed & breakfast te openen. De twee kochten een houten huis, maar dat bleek na een regenbui niets meer dan een kartonnen bouwval. De twee vertellen hoe het nu met hun 'kartonnen huis' gaat.

Vooruitgang

David en Gine doen hun verhaal aan AVROTROS en vertellen dat het eindelijk de goede kant op lijkt te gaan. "We hebben eindelijk iemand gevonden die ons huis gaat opknappen en dat voor een schappelijke prijs."

Het stel kan binnenkort eindelijk van een echt dak boven hun hoofd gaan genieten. "Het dak wordt gerenoveerd zodra het een langere periode droog is. Dat zal tegen de zomer zijn. Volgend jaar zomer is ons huis, zoals een huis hoort te zijn", vertellen ze.

Lees ook: Ik Vertrek-mevrouw zorgt voor ophef bij kijkers

Toekomst

Omdat hun bed & breakfast nog lang niet klaar is, hebben Gine en David beiden nu nog een andere baan. Gine werkt voor nu in de thuiszorg en David is druk bezig om klanten te werven, zodat hij als sporttherapeut aan de slag kan.

Het stel ziet de verbouwing verder positief in. "We hebben wel eens gedacht, en denken soms nog steeds: gaan we het allemaal wel redden? We zien het dan even niet meer zitten. Maar dan kijken we eens goed om ons heen; de bergen en het zonnetje, tja… en dan weten we dat het allemaal wel goed komt. Het is maar materieel, gezondheid is veel belangrijker. Schouders eronder en weer doorgaan", aldus het stel.

Bron: Avrotros | Beeld: Ik Vertrek

Laatste nieuws